ask hem ayaklarinin yerden kesilmesi yildislara yukselmek hemde tam yere basmak demektir bence![]()
GERÇEK AŞK NEDİR
YÜREKTEN HİSSEDEREK YAŞAYABİLDİNİZ Mİ?
ask hem ayaklarinin yerden kesilmesi yildislara yukselmek hemde tam yere basmak demektir bence![]()
[COLOR="Red"]YAZMIŞ OLDUĞUM YAZIYA CEVAP VERDİĞİNİZ İÇİN HEPİNİZE ÇOKTEŞEKKÜR EDERİM.
EVET GERÇEKTEN AŞIK OLUP BİRİNİ YÜREKTEN SEVMEK YAŞAMIN EN ÖNEMLİ
UNSURU.
TABİKİ ADAM GİBİ ADAM OLANI SEVMEK.....
SENİ ÇOK SEVİYORUM BEBEĞİMMMMMM MUSTİİİİ[/COLOR]
Gerçek Aşki Seneler Sonra Ona Tüm Benliğinle Bağlanarak Yaşiyorsun Ve Onsuz Yapamiyorsun Gün Geçtikçe Daha çok Alişiyor Ve Bu Alişkanlik Seni Ona Daha Fazla Bağliyor Işte Bunu Tadmak Inanin Ki Dünyadaki Herşeyin üzerinde Olan Bir Heyecan Bir Tutku.
Evet Arkadaşlar Işte Ben Seneler Sonra Bu Gerçek Aşki Tattim Ve Inanin Ki Başta Adini Bile Koyamadiğim Bir Bağlilik Ve Bununla Beraber Gelişen Bir Sürü Olay Ve Sonucunda Gerçek Aşki Tatmak.
Ben çok Mutluyum Ve Bunu Yaşamak Bana Inanilmaz Heyecan Ve Zevk Veriyor.
Umarim Sizlerde Günün Birinde Gerçekten Yürekten Gelen Hislerinizle Adini Bile Koyamadiğiniz O Müthiş Heyecani Gerçek Aşki Tadarsiniz.
Hepinizi Bu Yazima Davet Ediyorum Hadi Arkadaşlar Fikirlerinizi Sununuz Bana
ben bir kere aşık oldum günün büyük bi bölümü onunlaydım ayrı kaldığımızdada telefon kulağımda öyle geçti günler aşk farklı bişi karşılıksız sevmöek gibi
tuhafff ask hep tek taraflıdır..mutlaka bırı dıgerınden fazla sever bırı sadık kalır bırı ıhanet eder...etmede mutlaka bırı eksık sever...askmı bilmem gercekten karsılıklı yurekten asık olan varmı olumune ....cıxx...bunlar hıkaye...
GuLLeRNDe aĞLaDıĞı ZaMaN VRDR
saçma bi anket.
''Aşk sözle olsaydı ,kalem mecnun olurdu.
Dil ne bilir aşkı, onda şevk mi var?
Var diyenin aklı,şu kalem kadar..."
''Aşk öyle bir Ateştirki,yanarsa eğer, Mâşuktan başka herşeyi yakar,kül eder !...''...
Anket açılmış
anket seçenekleride soru
ankette soru
bu yüzden konu closed.
''Aşk sözle olsaydı ,kalem mecnun olurdu.
Dil ne bilir aşkı, onda şevk mi var?
Var diyenin aklı,şu kalem kadar..."
''Aşk öyle bir Ateştirki,yanarsa eğer, Mâşuktan başka herşeyi yakar,kül eder !...''...
Paylaş