Kimine göre kiskanclik sevginin göstergesidir, kimine görede kiskanclik güvensizlikten kaynaklaniyor..
Bana sorulacak olursa; bence kiskanclik sevginin göstergesidir... Peki ya sizce kiskanclik sevginin göstergesimidir?
Evet
Hayir
Seven kiskanir
Kiskanclik güvensizligin göstergesidir
Bilmiyorum
Diger (msj'inizda yaziniz)
Kimine göre kiskanclik sevginin göstergesidir, kimine görede kiskanclik güvensizlikten kaynaklaniyor..
Bana sorulacak olursa; bence kiskanclik sevginin göstergesidir... Peki ya sizce kiskanclik sevginin göstergesimidir?
insanın dogasında vardır kıskançlık
ve seven insan kıskanır..
Asla Başkalarının Umudunu Kırma, Belki Sahip Olduğu Tek Şey Odur..
BOL BOL TEBESSÜM ET GÜLÜMSE.. Hem Maliyeti Ucuzdur Hem De Değerine Paha Biçilmez...
Hayır kismen göstergesi diildir..Her kıskanan Seven insandır diye bi kural yok ..![]()
nasıl yani aslan açıklarmısın biraz..
BOL BOL TEBESSÜM ET GÜLÜMSE.. Hem Maliyeti Ucuzdur Hem De Değerine Paha Biçilmez...
Kıskançlık Bazen Sevgiden İleri GeLmez..Mesela İnsan Arkadaşlarını başkalarında kıskanır YAda ne biliyim Göreceli bişi yaDerinlerine inersem yanlış anlaşılırım o bakımdan fazla inmeyim
![]()
ben anladım admin cok güzel acıkladınız bence
yalnız onlarınki artık hasetlik sınıfına geciyor
dogru anlamısmıyım (:
evet evet![]()
seven kıskanır oyunu kulandım
Konu ŞimaL tarafından (24-01 Saat 23:11 ) değiştirilmiştir.
Bence Kıskançlık Sevginin Göstergesidir demiş ya arkadaşımızBence Kıskançlık her zaman Sevgi Göstergesi Diildir dedim
![]()
Paylaş