yok herzaman tazeyim ben
yok herzaman tazeyim ben
Es//ebeden...
hmmm evet guzel gunlerdi onlar konular yazilir konular okunur,oyunlar oynanirdi..her sey boyledir iste,ben yaslandim cocuklugumun bayramlarini arayip hey be nerde o eski bayramlar diyorum,eski dostluklara ozenip ahh nerde kaldi o eski dostluklar diyorum...forumlarinda kaderleri vardir, bir muddet hizla giderler sonra biraz durulurlar,yine yoluna devam ederler ama her seyler hic bir zaman ayni degildir.
BE KIND TO EACH OTHERS
Ne yalan söylüyüm yazgulu.info binde bir aklıma geliyor...
Neyse olan olmuş hayırlısı olsun.
....
Konu MaJeSTeLeRi tarafından (11-02 Saat 00:37 ) değiştirilmiştir.
''Aşk sözle olsaydı ,kalem mecnun olurdu.
Dil ne bilir aşkı, onda şevk mi var?
Var diyenin aklı,şu kalem kadar..."
''Aşk öyle bir Ateştirki,yanarsa eğer, Mâşuktan başka herşeyi yakar,kül eder !...''...
YazgüLübu konuyu geçen yıl nisanda açmışım aha 1 yıl oldu zaman nasılda geçiyor ya
harbiden geçen 1 yıl içinde onca sıkıntı çektim güLdük eğLendik mutlu olduk gezdik tozduk her bişeyi yaptık ve şuan bakıyorum ulen bu 1 yıl nasıl hemencecik geçti sanki dün gibi hatırlıyorum, 1 yıl öncesini yaw hayat sen çok garip bişeysin... ve yeni dertler yeni mutluluklar bizi bekliyor bakalım seneye şubatta mezun olabilcem miçabuk gelsin istiyorum şimdi gelmez ama o gün geldiğinde bugünü düşününce diyecem ki ulen ne çabuk geçti 1 yıl diyecem gene.. herşeyin Hayırlısı olsun... hade HoşcakaLın.
.
..USTAN EYVAH DİYECEKRÜZGAR ÇOK SERT ESECEKİYİLİKTEN VAZGEÇECEKACI BİBERİ DİLİNE KAŞIK İLE SÜRECEK..
.
..şşşşş!!!....
.
Zaman Hızla İlerliyor ..![]()
Ne olmuş olursa olsun,şimdi geriye dönüp baktığımda yaz'ımın Gül'üymüş yazgülü.
Akıl kolay kolay yıkılmaz.Aşk ise kendiniyıpratır,harap düşer.Halbuki hazineler ve defineleryıkıntılar arasından çıkar.Yani ne varsa harap birkalpte vardır...
Don't want to fell in love...Because love will hurt your sprit...
Paylaş