Arkadaşlar anneler gününde anneme yakışan en çok ne olur karar veremiyorum.. bakalım en çok alınması gereken sizce ne?
Takı & mücevher
Kitap
Giyim- Giysi
Güzellik Malzemesi
Ev için Kullanılabilecek Eşya.
Küçük Mutfak Aletleri
Çiçekler
elektronik alet ( Cep telefonu-Bilgisayar-Fitnes aletleri vs.)
Arkadaşlar anneler gününde anneme yakışan en çok ne olur karar veremiyorum.. bakalım en çok alınması gereken sizce ne?
Hiç bişey Almam![]()
Senede bir sefer Anneme hediye alacaksam yada senede bir sefer hatırlayacaksam evlatlığımdan şüphe ederimde o yüzdenBiz Batılı uygarlıkların kültür örf ve adetlerini ala ala kendi örf ve adetlerimizi unutmuşuz..
Ben anneme her ay hediye alır her ay yemeğe götürür ve onu mutlu ederim..Yani hayırlı evlat olurum buda ona en iyi hediyedir
![]()
ya simdi yanlış yanlış düşünüyorsun... ben doğdum diye her gün doğumumu kutlamıyoruz. yada ne biliyim bahar geldi diye hergün hıdırellez yapılmıyor ona has bi gün ayrılmış o gün yapılıyor .. anneye olan saygı sevgi apayrı bişi.. o gün hatırlamak apayrı yanışsın burda.. batının die deil ki bzim hediye alışımız amacı annenin gününü kutlamak .
ameller niyetlere göredir .. UNUTMA !!!
Çiçekler ,Çiçekler ,Çiçekler
Asla Başkalarının Umudunu Kırma, Belki Sahip Olduğu Tek Şey Odur..
BOL BOL TEBESSÜM ET GÜLÜMSE.. Hem Maliyeti Ucuzdur Hem De Değerine Paha Biçilmez...
ömrüm çiçek yanında bide küçük bi hediyedemi alsam diyorum
bence düdüklü tencere alın![]()
knight bence sende al bi hediye.
annen bekler..
Anneme ben hergün alıyorumTektaş pırlanta bile aldım en karatı yüksek olanından..Anneme aşkımı ilan ettim ben
![]()
O benim hiç yalan söylemeyen hep iyiliğimi isteyen biricik aşkımOna ben hediyelerin en büyüğünü aldım sen merak etme şekerim
![]()
Paylaş