iyi o zaman sorun yok ..
Takı & mücevher
Kitap
Giyim- Giysi
Güzellik Malzemesi
Ev için Kullanılabilecek Eşya.
Küçük Mutfak Aletleri
Çiçekler
elektronik alet ( Cep telefonu-Bilgisayar-Fitnes aletleri vs.)
Annenize Sevginizi Gösterin yeter be![]()
Sevgililer günü, anneler günü, babalar günü vs. vs. bunlar gereksiz günler bana göre.Sevgi tek bir güne sığdırılmaz.Adı olduğu için onu özel kılıyoruz o kadar.Her hangi bir günde büyük küçük hiç farketmez tek bir çiçek bile hediye etmek insanı mutlu eder.Adı konmuş günlerde bir şeyler beklenir gelmez ise kötü olunur.Buna gerek yok.Aslan çok haklı sevgimizi verelim yeter.Onlara yakışır birer evlat olmak verilebilecek en güzel hediyedir bence.
Ben gelenek bozulmazsın diye aldım kendi çapımda bir hediye.Ama bunu anneler günü gelmeden çoktan verdim.O gün elini öpüp annemin hayır duasını almak en güzel duygu.
Yanlış anlaşılmasın bu benim görüşüm.Herkesin de görüşü farklıdır saygı duyarım![]()
İki satırlık adamları musallat ettik ömrümüze
Bundandır böyle dibe vuruşumuz...~ e ~
benim annem 98 yasinda ve benden 18.000 km uzakta,yapacagim tek sey telefon edip anneler gununu kutlamaktir.butun annelerin anneler gunu kutlu olsun
Alacagiz tabiki, ama bakalım yarın bellşi olacak...
sen sarayımın kralicesi, ben ise saray kralicesinin hizmetkarıyım...
sir.ako km belirtmiş bende belirteyim bende annemden 500 km uzaktayım yapabilcegm tek sey arayıp gününü kutlamak.amac hediye değil gercekten önmli olan hatırlanmak.ben zaten her gidişimde ufak hediyelerle mutlu ettiğimi düşünüyorum.zaten hediyenin ne oldguna degl bnm ONU DÜŞÜNMEME seviniyor...![]()
Akıl kolay kolay yıkılmaz.Aşk ise kendiniyıpratır,harap düşer.Halbuki hazineler ve defineleryıkıntılar arasından çıkar.Yani ne varsa harap birkalpte vardır...
Don't want to fell in love...Because love will hurt your sprit...
çicek birinci olduçicek alalım o zaman
![]()
evet cicek alalim, gullermi karanfiller mi laleler mi olsun
Paylaş