Makyaj Oyunları
  2 Oyuncu Oyunları
  Beceri Oyunları
  Zeka Oyunları   Çocuk Oyunları
  Dövüş Oyunları
  Macera Oyunları
  Mario Oyunları
  Hedef Oyunları
  Yarış Oyunları
  Spor Oyunları
  Ameliyat Oyunları
webde arkadaş
+ Konu Cevaplama Paneli
Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan
1 2 SonuncuSonuncu
Toplam 16 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Hayatimin icinden...

Belsina
    Guest

Hayatimin icinden...

$ehrin sokak lambalari günes batmadan yanmisti;günün yorgunlugunu tasimakdan bedenim isyan etmek üzereydi,

anlasilan uzun ve zorlu bir gece olacakti..

sessiz hafrler sariyordu yine beynimi,esaretim yanlizligimdan.yetemiyorum kendime,kalbimde derin bir bosluk..bir sese ihtiyacim var tek bir sese..

bunlari düsünürken bir sayfa aciyorum..varligi odamda,gece dost,hece derken sevgin bahara acmis bir günes gibi giriyor odama.. ask ile seyre daldim dilime dolandi aksamdan sabaha..

gözlerimi bir kis aksaminda actim,bakislarinda bahari yasadim,masum bir bakis vardi gözlerimin önünde,olsun varsin deli kalsin adim;ne müthismis hayat senin tadin...

eger sevgiyse bu yasadigim ben deli olmaya hazirim..nasil bir seydir ki bu sabah ilk düsüncem, gecemde son..zamanlar beklediklerimden ibaret degilmis.olmasi gerektigi kadar mutlu görünüyorduk,odamin tavani bir gökyüzü kadar yildiz dolmustu bir anda,fazla anlamlar yüklemeye basladik bir anda hayatimiza..

bazende okadar uzakki ben ona kostukca o yok oluyor gibiydi..varligi tüm güvence gibi girmisti hayatima..aslinda hersey gerektigi gibi,ahh benim bu aska bagli yanim. ne garip diyorum hayatin benim olan tarafindan bakyiorum,ruhumun rengi sana dokunmusken,sende kalmisken son hecem,hemde bukadar güzelken..

ufacik bir gülüse,affedici tek bir bakisina asik ben..zamani durdurabilsem mesela senli zamanlarda,bir an olsa tüm dünya dursa aslinda dün le yarin arasinda ki en mükemmel zamani yasiyorum..özlem motifeleri ile süslüyordum sürekli ilik duygularimi,benligimi ali koyan sebebim olmustun bir anda..

sevgiyi süzdüm yüregimde...aslinda hersey bir kac kelimede gizli..sana her gelisimde bir avuc gülüsününü koynuma alip yanlizligimin kösesinde sakladim.

birakipta gitmeyen bir düsüncenin arkasina sakliyorum seni her sabah uyandigimda,ey uzak uzak baktigim sevgim gelisin öylesine büyük bir huzurki..

-nasil özlemek bu aynadaki gözlerimde bile senin gözlerini görüyorum,özgürlük diye avaz avaz bagirirken,ömrümün en büyük esaretini askinla giymisim üzerime farkina varmadan..zaman sevdaya akiyor son günlerde her satirda mululuk yazilsin istiyorum,umutlarin yüregime dolmus,karanlik icinde benligimi aramiyorum artik..her baktigim yerde masum gülüsün..

farkindayiz aslinda ne sen mecnun ne ben leyla,sevginin dilsiz yüreginde sadece iki yildiz...

karanliklardan yildizlara sigindigim geceden yaziyorum bu satirlari sana,yüregimi yüregine yasliyorum ve bir ses gönderiyorum uzaklara...

iyiki varsin nefesine dokunamadigim..

ey gözlerime hediye edilmis mucize.

birak gözlerinde sabahlamasin yüregim

uzaklardan bana ait bir cümle ol yeter...

__seni sevmek cocukluktan kalan bir kokuyu yillar sonra duymak gibi..uzun yillar önce gittigim bir sehir gibi,hasret yüklü bir tat birakiyor tebessümlerinde..

neresinden anlatsam olmuyor,sende özledigim bir sey var..öyle olmadik zamanlarda geliyorsun ki aklima,ruhum karisiyor..yüregim ayaklarima dolasiyor sanki.. sende bana ait bir sey var..

kendi kendine konustugun zaman oldumu senin hic? sus artik sakin konusma usulca söyledigin oldumu?zifiri bir karanlikta kör edesi bir aydinliga sarildin mi sen hic...

dört duvar yanlizligi arasinda,nefes alan yüregimin cigliklaridir hissettiklerim..

gözlerinde bir avuc günesle geliyorsun,karanliklarima.. biliyorum ellerimiz hic bir zaman tutmayacak ellerimizi,yüreklerimiz hep hasterin avuclarinda..ne olur nefesinden bir hayat yolla,yanlizliga sarilayim..

binlerce cümle geciyor akilimdan,ne tuhaf degilmi kendimi aklimdan gecenleri sorguluyorum kendime;yüregime seni sordum "O" nun adi ask dedi..

bugünlerde yasama yükledigim tek anlam sensin,atesi tutusturdun,yandim..utangacligi emanet ettim gecelere..

yine sessiz bir gece

özlem,hasrete yenildigim tek hece..

sen karsimda cözülmeyen bilmece,

ey ask bu senmisin?

ben seni özlüyorum....

Belsina...
    Konu Belsina tarafından (24-12 Saat 14:54 ) değiştirilmiştir.

YazguLu ForuM güneşinoglu is on a distinguished road
    Tecrübe Puanı
    3

Yüregine saglık çok güzeldi.

YazguLu ForuM RaiN is on a distinguished road RaiN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    3

tşkrler çok güzeldi.....

YazguLu ForuM ALya is on a distinguished road ALya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    0

Biraz karışık bir duygu halinde yazılmış sanırım; terk eden bir sevgiliye mi yoksa uzakta olan bir sevgiliye mi yazıldı merak ettim.
    Güzeldi. Teşekkürler.
    Senin Olduğun Karanlığı,
    Sensiz Aydınlıktan Daha Çok Seviyorum...

Belsina
    Guest

Alıntı ALya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Biraz karışık bir duygu halinde yazılmış sanırım; terk eden bir sevgiliye mi yoksa uzakta olan bir sevgiliye mi yazıldı merak ettim.
    Güzeldi. Teşekkürler.
    uzakta olan bir sevgiliye yazilmis satirlar

ben tsk ederim arkadasim...

diger arkadaslarim sizlerinde gözlerinize saglik...

Moderatör noyan. is on a distinguished road noyan. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Girişler
    5
    Tecrübe Puanı
    6

güzel yazı yüreğine sağlık teşekkürler.
    ŞAHADET

Bir yiğitlik ki yazılacak olursa
    Bir beden vatan için can verirse
    Bayrak kucak açıp saracaksa ,
    Gök saygı duyar yer saygı duyar.

YazguLu ForuM aşk_bahane is on a distinguished road aşk_bahane - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    3

sen karşimda cözülmeyen bilmece,

Ellerine sağlık Belsina, güzel paylaşımın için teşekkürler

YazguLu ForuM RaiN is on a distinguished road RaiN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    3

güzel ellerine sağlık.....

KnightRideR
    Guest

ellerine sağlık

Belsina
    Guest

tesekkür ederim arkadaslar

okuyan gözlerinize saglik... sizlerin okumanizla anlam kazaniyor yazilar..

+ Konu Cevaplama Paneli
Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan
1 2 SonuncuSonuncu