Makyaj Oyunları
  2 Oyuncu Oyunları
  Beceri Oyunları
  Zeka Oyunları   Çocuk Oyunları
  Dövüş Oyunları
  Macera Oyunları
  Mario Oyunları
  Hedef Oyunları
  Yarış Oyunları
  Spor Oyunları
  Ameliyat Oyunları
webde arkadaş
+ Konu Cevaplama Paneli
Sayfa 1 Toplam 3 Sayfadan
1 2 3 SonuncuSonuncu
Toplam 22 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: yeni yılımız kutlu olsun

Süper Moderatör LORD is on a distinguished road LORD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    11

yeni yılımız kutlu olsun

Sevgi bestesinin tınılarını tüm insanların yüreğinde hissedeceği, hüzünlerinizin dostluklarla silineceği, ümitlerinizin hiç bitmeyeceği, sağlık, mutluluk ve başarı dolu bir yılı sevdiklerinizle birlikte geçirmeniz dileğiyle. 2010 yılı size sağlık, mutluluk, başarı ve bol kazanç getirsin! Neşe dolu bir yıl geçirmeniz dilegiyle sevgiler saygılar ...
    kanaryam güzel kuşum benim.

YazguLu ForuM RaiN is on a distinguished road RaiN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    3

çok teşekkürler lord yeni yıl dileklerinin tamamına katılıyorum hepimize inşallah diyorum
    sağolun yüreğinize sağlık....

Süper Moderatör LORD is on a distinguished road LORD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    11

tskler inş

ツ ˻ 1 i s i ˺ Es will become famous soon enough Es - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Girişler
    10
    Tecrübe Puanı
    10

eskiden, ben kucukken yani, yani 6 yaslarindayken fln, arkadaslar arasi gelecege dair ilginc konusmamiz vardi. tabi ozamanin bilgileriyle...
    "2010 dan sonra kesin ucan arabalarimiz olur"... diye dusunmustuk...

zaman nasilda geciyor, bi bakmisinizki yasli dedeler nineler olmusuz...

her vakit degerlidir, hayirlisiyla

Es//ebeden...

YazguLu ForuM Rakbenadam is on a distinguished road Rakbenadam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    3

Geçmişin tek iyi yanı, kötü ânlar'dan ders alıp, gelecek ân'da sınavlarda başarılı olma olasılığını yükseltmesini sağlamasıdır.Geçmiş'de kötü ân ve günler geçirmişizdir, kendi kararsızlığımızın yada arsızlığımızın sonucunda üzülmüşüzdür. Gelecekte üzülmememiz dileği ile...
    Hayırlı Yıllar cümleten.
    Adım; Her şeyi Hiç'e satmış ve Hiç'i Her şeyin karşılığı diye satın almış Adam

Kırmızı Adam,
    H.s.k.b.v.k...

Belkide aynı anda geldik birbirimizi henüz hiç görmedik...

YazguLu ForuM RaiN is on a distinguished road RaiN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    3

hayırlı yıllar hepimize,teşekürler Rakbenadam.....

Tecrübe Puanı
    11

Yeni bir yılın kapısındayız yine. Binbir umutla, heyecanla yeni yılın getireceği serüvene hazırlanıyor insanlar. “Her yeni yılda bir güzellik, bir ümit ve heyecan vardır” derler. Bu söz herkes için mi geçerli bilmiyorum…
    Her yeni yıl savaş, acı, hüsran, gözyaşı, sevinç, sevda, ümit, hasret, doğum ve ölümlerle geride bırakılır.
    Umarım yeni gelen ve gelecek olan tüm yeni yıllar, savaşlardan, acılardan, felaketleden uzak dünyamıza ve insanlığa huzur, sevinç, neşe, barış, sevgi, dostluk, mutluluk ve fazlasıyla da umut getirir...
    Her yeni yıl; yeni atılımlar, yeni umutlar, yeni başlangıçlar ve yeni beklentileri içerisinde besler, her yeni yıl, yeni yenilikler, dilekler, yeni umutlar yılıdır, gerçekleşmese de...
    Gönül isterdi ki, her yeni yılda insanlık yeni başarılarla, yeni buluşlarla, savaşlardan, yıkımlardan dersler çıkararak yeni dostluklara, güzelliklere, ilerlemelere atsın imzasını ve dünyamız her gün biraz daha güzel, daha yaşanılır hale gelsin...
    Biliyoruzki kimileri yeni yılı evinde sevdikleriyle, kimileri sokaklarda, kimileri de soğuklarda titreyerek geçirecek yeni yılı...
    Kimileri de su gibi para harcayarak en lüks eğlence yerlerinde… Özellikle varlıklı kesimler için yılbaşı gecesini nerede, kimlerle geçirecekleri, ne giyecekleri, nasıl görünecekleri, nasıl eğlenecekleri ve daha fazla para kimin harcıyacağı önemini taşır.
    Yeni yıla girerken ülkemizde ve dünyada iki somun ekmek alamayacak durumda olan milyarlarca insanın da var olduğunu hiç düşünüyor muyuz? Acaba… Nice insanın sokaklarda; evsiz, barksız, aç - susuz ve üzerinde yırtık pırtık giysilerle dolaştığını. Kimisi yaşlı, kimisi hasta, yoksul, soğuktan, ilaç parası bulamamktan kıvranan ve ellerini göğe kaldırıp tek umutlarının, çarelerinin tanrıya sığınmak olduğunu hiç düşündük mü?...
    Bu dünyada herkesin aynı oranda mutlu, güvenli, huzurlu olma hakkının olduğunu unutmayalım…
    Unutmayalımki, insanlığı ve insan olduğumuzu unuttuğumuz an , insan değiliz demek, insan gibi yaşamıyoruz demektir!..
    Umudum odur ki, yeni yılın sadece bir kısım insan ve bazı ülkeler için değil, tüm dünya insanının mutlu olup yüzünün güldüğü yıl olmasıdır...
    Bir çoğunun “Bırak yahu şu hayal aleminde gezmeyi, dünyayı sen mi kurtaracaksın” dediğini duyar gibi oluyorum!.. Hakları da olabilir ama bilmezler ki Taa… şuramda, sol göğsümün içinde herkes için yanan ve tüm benliğimi, ruhumu saran bir ateşin var olduğunu…
    İnsan içindeki duygu ve düşüncelere set çekebilir mi? Her iyilik ve kötülük içimizdeki vicdanın ve merhametin sonucu değil midir !... “Duymak ve anlamak istemeyen kadar, kötü sağır yoktur!.. ‘’ diye bir söz vardır hani…
    Unutmayalım ki; Dünya bir sahneden ibarettir. Herkes rolünü oynadıktan sonra çekip gidecektir bu dünyada..
    Çağımızda din, dil, ırk, renk ve coğrafi sınırlara bakmadan insanlığın artık enerjisini biribirini öldürme planları kurarak değil, insan olarak biribirinin yaralarını sararak, biribirine destek çıkarak kullanmaları gerekmez mi?. Sömürünün, talanın, yağmanın, açlığın, katliamların olmadığı bir dünya için enerjisini kullanmaları gerekmez mi?…
    İnsana yapılan haksızlıkların, insafsızlıkların, vicdansızlıkların son bulması için çabanın harcanması gerekmez mi ?…
    Aslında her yeni yıl yaşanan tüm olumsuzlukların biteceği bir yıl olması umuduyla bakılır, yapamadıklarımızı, edemediklerimizi, gerçekleştiremediklerimizi gelecek yıllara yükleriz hep ama gelecek yılların nelere gebe olduğunun üzerinde fazla durup düşünmüyoruz...
    Her yeni yıl, yeni bir gelecek sunar bize, taze bir kan ve yeni bir başlangıç, dilerim yeni yılın getireceği huzur ve mutluluk, geçmiş yılların tüm kötülüklerini, acılarını unutturur bize ve bir daha tekrarlanmaz…
    Yeni yılda da hiç kimsenin ümitsiz kalmaması. Herkesin hayallerinin, dileklerinin ve umutlarının gerçekleşmesi, sağlık , mutluluk ve barış dolu nice yıllara

Ahmet VATANDAŞ'tan alıntı

YazguLu ForuM güneşinoglu is on a distinguished road
    Tecrübe Puanı
    3

Yeni yıl tüm insanlara adalet getirmesi dilegiyle,kutlu olsun.

Tecrübe Puanı
    3

hayırlı ve güzel yıllar hepimize inşallah......

Süper Moderatör AskDoktoru is on a distinguished road AskDoktoru - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    10

2006 Yılından beri çalkantılı, yoğun , stresli, acılı, özlem ve ayrılıklılarla geçti.. 2009 da saydımdıklarımı yaşadım hemen hemen.. Yüce Allah bundan sonraki 2010 da yani umarım hayatıma güzellikler ve yenilikler getirmesini nasip eder. Herkesin Yeni yılını kutlar Yüce ALLAH'IN Herkese kalbine göre vermesini nasip ederim.. MUTLU YILLAR..
    Konu AskDoktoru tarafından (31-12 Saat 12:40 ) değiştirilmiştir.
    Yardım etmek mi istiyorsun? O zaman dinle; yaşama sevinci getir bana çokça olsun çabuk tükenmeyenlerinden. İhtiyacım var bu ara unutmak üzereyim mutluluğu, unuttum sıcak bir sevgi tadını, esen rüzgarın serinliğini, hadi durma öyle hatıralarımı canlandır, iyi olanları?

Ilimsel ve Bilimsel konulari paylasdigimiz Sayfamiza tüm herkese davet ediyorum

http://www.facebook.com/GuzelMesajlar

Tiklayip , Begen Yapmaniz yeterli olacaktir.

+ Konu Cevaplama Paneli
Sayfa 1 Toplam 3 Sayfadan
1 2 3 SonuncuSonuncu