Makyaj Oyunları
  2 Oyuncu Oyunları
  Beceri Oyunları
  Zeka Oyunları   Çocuk Oyunları
  Dövüş Oyunları
  Macera Oyunları
  Mario Oyunları
  Hedef Oyunları
  Yarış Oyunları
  Spor Oyunları
  Ameliyat Oyunları
webde arkadaş
+ Konu Cevaplama Paneli
Toplam 5 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 5 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: GÖzlerİn gÖzlerİmde..

omercem
    Guest

GÖzlerİn gÖzlerİmde..

Gözlerin gözlerimde.

Sabahında uyanmak vardı seninle İstanbulun . Gözlerini gözlerimde açman vardı.Nefesin nefesimde..
    Bebek kokan teninle başlamak vardı yeni doğan güne.
    Ve hayata inat gülmek vardı seninle. Hangi güç koparabilirdi seni benden, sen dışında ? Hangi kötülük bozabilirdi iyiliğimi? Hangi yağmur ıslatabilirdi bahçemdeki çiçekleri ? Sen benim sessizliğimdeki ses,karanlığımdaki ışık,açamadığım kapıların anahtarı,Sen benim… Ruhum !!

Boşuna değilmiş dalıp gitmelerin, tam en güzel yerinde sevincimin.Gülüşünle gülerken ağlamayı öğrendim.Sen kendini zorlarken gülüşlere,gözlerin çoktan fısıldamıştı hüzünlerini.
    Evet hiçbir güç koparamazdı seni benden. Sen dışında. Ve sen,dışında kimsenin engel olmadığı bu sevdaya…Yine sen,tekrar sen,hep sen .. Son sözü söyleyen de sen ...

Günlerden bir gün gittin.. Hani küçükken annemin uykuya dalmam için anlattığı hikayeler gibi ,anlatırken yaşadığım,bittiğinde uykuya daldığım..Sen yaşadığım hikayem,gözlerimi açtığımda kaybolan gerçeğim.
    Kaç sabah gözlerimi boşluğa açmam gerekli yalnızlığıma alışmam için? Ve kaç Güneş kurutacak ıslanmış sokaklarımı? Söyle kaç?
    Ayrılık kavşağında kesişti yine yollarımız.Sen hep gittiğin ben hep baktığım..
    Kaçıyorum! Kendimi kovalıyorum ve hiç durmadan koşuyorum. Kendinden uzaklaşmak istedikçe sana yaklaşıyorum. Işığım yetmiyor karanlığımı aydınlatmaya. Hiç mevsim kuşu olamadım biliyormusun. Soğuyan mevsimlerden bir diğer ılıman mevsime kanat çırpma ile geçti ömrüm.

Seni benden hiçbir güç koparamazdı.. Sen dışında.. Bir yaram var ki kanayan,hiçbir tuz yetmez üstüne basıp yüreğimdeki yaşları durdurmaya..

Ömer Cem Gürsal…

Lady Kullanıcı zilan is on a distinguished road zilan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    13

GüzeLdi yüreğine saLık..
    Bıraktım Artık Seni DüşünceLerimden...

YazguLu ForuM güneşinoglu is on a distinguished road
    Tecrübe Puanı
    3

Yüregine saglık.

Moderatör noyan. is on a distinguished road noyan. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Girişler
    5
    Tecrübe Puanı
    6

yüreğine sağlık.
    ŞAHADET

Bir yiğitlik ki yazılacak olursa
    Bir beden vatan için can verirse
    Bayrak kucak açıp saracaksa ,
    Gök saygı duyar yer saygı duyar.

omercem
    Guest