Makyaj Oyunları
  2 Oyuncu Oyunları
  Beceri Oyunları
  Zeka Oyunları   Çocuk Oyunları
  Dövüş Oyunları
  Macera Oyunları
  Mario Oyunları
  Hedef Oyunları
  Yarış Oyunları
  Spor Oyunları
  Ameliyat Oyunları
webde arkadaş
+ Konu Cevaplama Paneli
Sayfa 1 Toplam 4 Sayfadan
1 2 3 4 SonuncuSonuncu
Toplam 32 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: yazgulune;

pıtırcık
    Guest

yazgulune;

itiraf edıyorum ben burda cok dost edındım canım gıbı sevdıgım mukemmel ınsanlarla tanıstım.....herkes o kadar ıyı kı....
    ozkan esma gercek kardesım gıbıydıler....batu elıf nefer semıh yaman ....cok ıyı arkadas....ve adını yazamadıgım tum yazgulu sızı cok sevıyorum.
    hele aysem namı deger safınaz benım candostum oldu daha ılk tanısmamızda sezmıstım onunla daha cok gorusecegımı....sımdı dıyorum keske hep yanımda olsa ayın 16 sını dort gozle beklıyorum gercı gelemesede kırılmam o hep benımle ruhtan ote bambaska bır kardeslık bızımkı....rabbım tum guzellıklerı ona versın o guzel kalbıyle hakedıyor....
    onu coook sevıyorum........................
    ıyı kı varsın ve ıyı kı senı tanımısım...........

safinaz
    Guest

Canım inan çok duygulandımm sende benim için öylesin izmire senin için geleceğim seni göremezsem içim rahat etmeyecek sen benim dostumsun umarım seninle aynı yerde yaşarızz çünkü mutluluk sende var SENİ SEVİYORUM CANIM nasip olursa eylül 16 da oradayımm dua et lütfen canımm

YazguLu ForuM elif84 is on a distinguished road elif84 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    7

sen de yazgülünün bana kazandırdığı güzel dostlardan birisin

dert ortağım, moral kaynağım, canım benimmmm

pıtırcık
    Guest

Kiyamam Ya Kizlar Siz Muthissiniz.....
    Sizi Cok Seviyorum ...............

!nsp3ctor
    Guest

canm saol ARO ole gorduysen ne mutlu bana ve benım gıbı gorduklerıne dııım bızde sana bosuna mellleeeem demıoz demı kalktık oralara akdar geldık daha ne ıstıosun ama sızde tık yok ama kardesım batu geldı yanıma ıııde makara yaptık ama sıra bende bende gıdıom bursaya bu ara bı gıtcem ama bayramda batuyla ızmırdeyız ınsallah canm.... 2 gun felan takılırız.....
    otobus duraklarını cok sevdım sızın varya heheheh hemen bı zıplayan oluyo kolda saat elde tel ama saat soruyo X kısıhehe canm bızlerde senı gercekten cok sevıoz ..Allaha emanet ol canm

Yalçın
    Guest

walla ben yeniyim şuana kadar kimseyle müşerref olamadım inşallah biraz kaynaşalım bizlerde yazarız bişeler elbet.

YazguLu ForuM Aşksız will become famous soon enough Aşksız - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    11

he pıtırcık kızları hep seviyorsun bizi sevmiyorsun demek aşk olsun sana sana küstüm canım.
    www.Aşksız@ Aşk yaşanmaz.

pıtırcık
    Guest

Alıntı !nsp3ctor Nickli Üyeden Alıntı
    canm saol ARO ole gorduysen ne mutlu bana ve benım gıbı gorduklerıne dııım bızde sana bosuna mellleeeem demıoz demı kalktık oralara akdar geldık daha ne ıstıosun ama sızde tık yok ama kardesım batu geldı yanıma ıııde makara yaptık ama sıra bende bende gıdıom bursaya bu ara bı gıtcem ama bayramda batuyla ızmırdeyız ınsallah canm.... 2 gun felan takılırız.....
    otobus duraklarını cok sevdım sızın varya heheheh hemen bı zıplayan oluyo kolda saat elde tel ama saat soruyo X kısıhehe canm bızlerde senı gercekten cok sevıoz ..Allaha emanet ol canm
    can tabıı kı de oylesınız.....delım yaa ınsallah kısmette varsa tekrar gorusuruz ....kaptırmayalımda kardesımızı bu sefer
    bende sızlerı coookkk sevıyorum...........
    sadece kızları degıl yazgulunu

pıtırcık
    Guest

sagolasın kardesım ne guzel yazmıssın....yuregıne saglık tabı bır saırle atısamam ben ama tesekkurlerımı ıletebılırım sanırım....
    bılmukabele....
    selam selam.........

pıtırcık
    Guest

Alıntı batucansadrazam Nickli Üyeden Alıntı
    ALLAH razı olsun melike ne mutlu bizeki sizler gibi temiz yürekten arkadaşları tanıdık hoş sohbetlerinizden ve paylaşımlarınızdan bişeyler kazanabildik iyiki varsınız canım bizde seni cok seviyoruz..
    sende ıyı kı varsın dostum allah hepımızden razı olsun ....allah yolunda bulusmak dılegıyle...

+ Konu Cevaplama Paneli
Sayfa 1 Toplam 4 Sayfadan
1 2 3 4 SonuncuSonuncu